Qendra jonë e distribuimit me një hapsirë totale prej 3500m2 mbulon të gjitha kërkesat e shërbimeve të cilat mund ti ofrojm ne.

Lokacioni i objektit tone(duke përfshirë zyret tona & depon) ofron një pozitë dhe qasje shumë të mire, duke pasur parasysh se ndodhet në mes të zones industriale të Prishtinës.

Është vetë 4km larg qendrës së qytetit dhe 15km nga Aeroporti Ndërkombëtarë i Prishtinës.