Distribuimi

Prima Tobacco L.L.C. është importues dhe distributor ekskluzivë i produkteve të Japan Tobacco International (Tobako Japoneze Internacionale) për territorin e Kosovës.

Në tregun e Kosovës ne prezentojm brendet vijuese të cigareve:

  • Camel
  • Winston
  • Glamour
  • Ronson
  • Monte Carlo

Këto produkte janë në dispozicion gati në çdo pikë të shitjes në Kosovë.

Që nga 2010 Prima Tobacco L.L.C. është bërë distributor i linjës së produkteve të “Zazoo”, “Fresh Duo”, “Bubblerama” & “Dum Dum” të cilat përfshijnë produkte të ëmbla të llojeve të ndryshme të kualitetit të lartë sikurse janë: çamçakëzat, lëpirsat, karamelat e fortë, krosanat etj..…